*

13 Oameni care ne-au lasat recenzii:

Recomand cu incredere produsele (puieții) și serviciile fiind de calitate superioară!

2 octombrie 2019

Printre, cei mai serioși din tara. Au produse de calitate și raportul calitate-preț este unul foarte bun. Plus o documentare foarte buna pusa la puncte pt orice probleme în înființarea unor culturi nucifere

23 august 2019

Servicii de calitate, personal dedicat și pasionat, deschis oricând pentru informații și sprijin. Sunt foarte mulțumită. Recomand cu mare încredere!

30 iulie 2019

Sunt un cultivator înfocat al produselor românești. In ceea ce privește cultura pomilor ,folosesc puieți de nuc de la dumneavoastră menționez faptul că sunt foarte viguroși și sănătoși și preconizes recolte care mă vor plasa in fruntea producătorilor consacrați. Cu stima Ing. Mihai Cristea.

17 iulie 2019

In luna martie 2019, am infiintat o cultura de nuci, cu sprijinul reprezentantilor Pepinierei Rediu.A fost o colaborare foarte placuta, cu profesionisti, persoane amabile, serioase si cu disponibilitate de consiliere permanenta. Cultura a evoluat bine, procentul de prindere este de 97-98%. Recomand cu incredere alegerea acestui partener de afaceri, Pepiniera Rediu!

12 iulie 2019

Recomand cu incredere!Nu veti fi dezamagiti!

8 iulie 2019

Am colaborat cu domnul Stefan, e super profesionist sunt foarte multumit ! Recomand cu mare incredere.

5 iulie 2019

O cultura deosebita.Profesionalismul și-a spus cuvântul. Va mulțumesc încă o data. Recomand cu incredere

4 iulie 2019

Om serios, puieți sănătoși, 98%din ce a pus in pământ Dl Florin s-au prins…si si ce nu s-a prins, a venit sa ii înlocuiască fără sa taxeze nimic in plus(mai rar am întâlnit așa ceva)
Recomand cu toată caldura.

4 iulie 2019

Profesionalism, seriozitate, amabilitate, de nota zece, recomand cu incredere

3 iulie 2019

Un super profesionist implicat în tot ce face!
Și acest domeniu este foarte important pentru el

3 iulie 2019

Un super profesionist implicat în tot ce face!

3 iulie 2019

Multumim pentru nucii plantati! Prinderea a fost foarte buna! Vrea sa va multumesc pentru tot suportul si consilierea, cu rugamintea sa ma luati in calcul si pentru toamana anului 2019.

2 aprilie 2019