Experiență

Cu o experiență de peste 10 de ani, Pepiniera Rediu comuna Aiton Jud Cluj este în prezent unul dintre producătorii cei mai dedicați ideii de dezvoltare și consolidare a culturii nucului în Transilvania. Activitatea noastră de studiu aprofundat al soiurilor de nuc Geoagiu 65 cu polinizator Sibisel 44, de adaptare a meodelor de cultură, de introducere a noului sortiment și activitatea noastră publicistică demonstrează din plin acest fapt.

Inspirați de pasiunea pentru cultura nucului

Experiența pe care o avem în cultura nucului demarează din anul 2008 când au fost înființate primele noastre plantații cu soiul Geoagiu 65 și Sibisel 44 în calitate de polenizator.Dincolo de faptul că a constituit o sursă certificată de ramuri altoi pentru multiplicarea soiului Geoagiu 65,  după mai bine de 12 de ani,  avem acumulată o vastă cunoaștere a acestui soi de nuc, a modului lui de fructificare, a dinamicii intrării pe rod, rezistenței la boli, la secetă,  sau sol cu fertilitate redusă. Această cunoaștere empirică a soiului de nuc Geoagiu 65 pe care il multiplicăm ne permite astăzi să il adaptăm pentru fiecare  livadă în funcție de parametrii terenului, de avantajele și de constrângerile existente.

COMANDĂ

Tu alegi tipul de nuci și schema de plantare, după care tot ce trebuie este să trimiți solicitarea.

TRANSPORT

Noi venim GRATUIT cu comanda ta până la locul platației.

PLANTARE

Noi îți plantăm nucii GRATUIT conform schemei alese de către tine.

+
Clienți
+
Plantații
+
Nepoți fericiți

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Suntem o familie specializată in cultura nucului La Pepiniera Rediu producerea nucilor altoiți constituie activitatea de bază. Această activitate datează din 2008 când a fost înființată prima noastră plantatie . Producția anuală constituie circa 20 000 pomi altoiți de nuc Geoagiu 65 cu polenizator Sibisel 44.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastra este sa fim alaturi de clientii nostri pentru ai ajuta sa investeasca rational si sa faca corect primii pasi care sunt decisivi pentru reusita ulterioara a plantatiei. Idealul nostru ar fi constituirea unei societati pe actiuni avand ca principal obiectiv-vanzarea de nuci pe bursa de marfuri.

Comandă/Cere o ofertă